Formule 1

Sebastian Vettel test hypercar, maar twijfelt aan terugkeer in de F1: “Ik geniet van de tijd met mijn kinderen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 maart 2024 06:02

Sebastian Vettel maakte afgelopen week zijn comeback in de racerij. De voormalig Formule 1-coureur maakte zijn eerste meters in de Porsche 963-hypercar tijdens een test op het circuit Aragon. De kans bestaat dat hij dit jaar rijdt in de 24 uur van Le Mans, maar ook een Formule 1-comeback sluit de viervoudig wereldkampioen zeker niet uit. Toch twijfelt de Duitser hieraan.

Sebastian Vettel Porsche

Door de vroege silly season ligt de rijdersmarkt op zijn gat en is er bij Mercedes een interessant stoeltje vrijgekomen waar menig coureur op aast. Vettel heeft nooit een geheim gemaakt van het feit dat hij wellicht terug wil keren in de koningsklasse, toch wil hij niet te veel speculeren over een mogelijke terugkeer. Zeker nu hij weet hoe het is om veel tijd te spenderen met zijn kinderen: "Natuurlijk denk je daar over na en flirt je af en toe ook met de Formule 1", begint de voormalig Ferrari-coureur tegenover de Duitse RTL.

"Van de test met Porsche heb ik dan ook echt genoten. Soms komt er weleens zo'n kleintje van mij naar me toe die zegt 'papa, doe het niet, dan ben je weer zoveel weg.' Misschien kan dat ook veranderen. Ik heb me in de afgelopen anderhalf jaar goed vermaakt, en ik heb genoten van de tijd met mijn kinderen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS