Autosport NL • Seat Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Ook race twee naar snelle dames equipe

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 28 mei 2007 12:30

ZANDVOORT – Sandra van der Sloot en Sheila Verschuur hebben de tweede race van de SEAT Cupra Cup op hun naam geschreven. De dames-equipe bleef het duo Morien/Duivenvoorde voor. De Match Racing bolide van equipe Engel/De Groot reed een knappe inhaalrace en eindigde als derde.

Het damesduo van Racing Team Koninklijke Landmacht startte van pole position en greep gemakkelijk de koppositie in de wedstrijd. Terwijl equipe Kraan/Breukers al na twee ronden de verplichte rijderswissel uitvoerden, klommen de equipes Engel/De Groot en Hoekzema/Oudshoorn zich snel naar voren.

Gedurende de wedstrijd ontvouwden zich diverse gevechten waarbij hier en daar een klein duwtje werd gegeven. Naarmate de wedstrijd vorderde, werden de gevechten heviger. De groene Landmacht-bolide van equipe Sarink/Den Boer maakte een klein uitstapje in de Gerlachbocht en ramde vervolgens de bandenmuur van de Hugenholtzbocht. De achtervolgende equipe Rosier/Gras klapte in de zijkant van RTKL bolide en beiden moesten de strijd staken.

Onbedreigd reed equipe Van der Sloot/Verschuur naar de overwinning, voor equipe Morien/Duivenvoorde en equipe Engel/De Groot.

Klik hier voor de volledige uitslag van de SEAT Cupra Cup race twee.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS