Autosport NL • Seat Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Equipe Morien / Duivenvoorde weerstaat alles

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 7 juli 2007 21:17

ASSEN - Onder natte danwel droge omstandigheden heeft equipe Morien / Duivenvoorde de zege gepakt in de twee uur durende SEAT Cupra Cup-race. Op het TT-Circuit Assen leek equipe Van Eijk / Frankenhout af te stormen op de zege, maar nadat het circuit droger werd wisten Ronald Morien en Ferry Duivenvoorde met een ruime voorsprong te winnen.

Na de start ontstond een strijd om de tweede positie met Morien / Duivenvoorde, Verschuur / Van der Sloot en Sarink / Den Boer. De dames equipe trok al snel aan het langste eind. Echter na een uitstapje moesten zij veel terrein prijsgeven en kwam de regen opzetten.

Equipe Morien en Duivenvoorde weerstaat alles

'Na regen komt zonneschijn' en zo bleek ook in Assen. Terwijl het circuit droger werd, werden de verschillen onderling ook steeds kleiner. Uiteindelijk kwamen de koplopers in het vizier bij Morien / Duivenvoorde en zij wisten vervolgens gemakkelijk te passeren. De Match Racing equipe won de race, voor Van Eijk en Frankenhout. Jacco Valentijn en Renate Sanders kwamen uiteindelijk met een achterstand van ruim 41 seconden als derde over de finish.

Klik hier voor de volledige uitslag van race één van de SEAT Cupra Cup.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS