Autosport NL • Seat Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Dames-equipe slaat toe in twee-uursrace

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 1 september 2007 16:58

ZANDVOORT - Na een solide race heeft de dames-equipe van Sandra van der Sloot en Sheila Verschuur de twee-uursrace van de SEAT Cupra Cup gewonnen. Tijdens het evenement 'Trophy of the Dunes' wisten zij equipe Morien/Duivenvoorde te verschalken, nadat de heren problemen kregen met de auto. Tom Coronel en Renate Sanders maakten het podium compleet.

Podium race 1

Bij de start kwam vrijwel iedereen goed weg. Alleen de equipe Hoezema/Oudshoorn verloor veel terrein en zakte in de eerste paar ronden terug naar de tiende positie. Morien/Duivenvoorde reed gemakkelijk aan de leiding, voor Engel/De Groot en Van der Sloot/Verschuur. Coronel/Sanders maakten op een natte baan veel tijdwinst en wisten zelfs nog even de koppositie te bemachtigen.

Maar Ronald Morien en Ferry Duivenvoorde lieten zich niet gek maken en wisten de leiding in de wedstrijd te heroveren. Nadat alle pitstops waren geweest, reden zij nog aan kop. De dames Sandra van der Sloot en Sheila Verschuur hadden een plaats winst geboekt en door problemen van Morien/Duivenvoorde liepen zij hard in. Coronel/Sanders volgden op de derde plaats.

In de slotfase van de wedstrijd wist equipe Van der Sloot/Verschuur de concurrentie makkelijk in te halen en ging er met de winst vandoor. Morien / Duivenvoorde eindigde nog als tweede, voor Coronel/Sanders.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS