Formule 1

Rob Kamphues en Tom Coronel zijn terug! Nagenieten van een fantastisch Formule 1 seizoen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 november 2022 08:02

Het Grote Grand-Prix-Circus is terug! Nagenieten van een fantastisch Formule 1-seizoen in het theater met Rob Kamphues en Tom Coronel. De rook is gedaald, de vlaggetjes liggen in de kast en de zondagen worden weer als vanouds. Maar Nederland heeft een prachtige WK-titel op haar naam erbij. Namelijk voor de tweede keer op rij wereldkampioen Formule 1 door Max Verstappen! Nu het erepodium van dit seizoen bekend is, staan de autosportliefhebbers met lege handen. Daarom komen Tom Coronel en Rob Kamphues na twee succesvolle theatertours door Nederland op veler verzoek opnieuw met 'Het Grote Grand-Prix-Circus 2' naar de theaters! De mannen starten de tour op poleposition in Waalwijk op 19 januari 2023 en zullen in totaal 20 steden aandoen.

Rob Kamphues en Tom Coronel zijn terug! F1

Anderhalf uur lang vermaken Kamphues en Coronel de echte Formule 1-liefhebber met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. In de show komen allerlei onderwerpen aan bod waar de autosportliefhebber niet over uitgepraat raakt. Zo is er een quiz met het publiek, wordt er gebeld met internationale topnamen uit de racewereld en is er een simulator waar iemand uit het publiek op kan racen. Natuurlijk gaat het ook weer over Max; waarom is Max zo goed, hoe is hij voor de tweede keer wereldkampioen geworden �n is hij als coureur beter dan Kamphues en Coronel samen?

Rob Kamphues: "Ik ga met Tom Coronel het theater in om na te genieten van dit wederom legendarische Formule 1 seizoen, waarin onze stoutste dromen werkelijkheid zijn geworden. Ook blikken we vooruit op het komende Formule 1-seizoen, delen we onze liefde voor de autosport en vertellen we waarom racen zo belangrijk voor ons is. Dit doe ik allemaal met Tom, niet alleen omdat hij al jaren mijn vriend en racementor is, maar vooral omdat Tom ongelofelijk veel verstand van zaken heeft. Samen zullen wij grote namen uit de wereld van de autosport aan de tand voelen en proberen we antwoord te geven op de vraag der vragen: wie is de beste Formule 1 coureur aller tijden?�

Rob Kamphues
Presentator en cabaretier Rob Kamphues presenteerde programma�s als De 8 Plagen van Rob Kamphues, PK en het succesvolle De Re�nie. Tegenwoordig is de autoliefhebber te zien als verslaggever en presentator bij Ziggo Sport, bij onder andere Formule 1 Caf� en de MotoGP. In Crashen In De Keuken analyseren Rob Kamphues en Robert Doornbos de Formule 1-race. Daarnaast is Rob een theaterman in hart en nieren. Zo stond hij in 1986 in de finales van het Leids Cabaret Festival en vormde Kamphues samen met Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten het eerste cabaretteam van het programma Kopspijkers. Daarnaast heeft hij door de jaren heen met verschillende theaterprogramma�s op de planken gestaan, met als meest recente voorstelling Kamphues & Doornbos Grote Grand-Prix-Circus (2020).

Tom Coronel
Tom Coronel is het meest bekend van zijn succesvolle carri�re als autocoureur. Sinds 1990 neemt hij deel aan races op internationaal niveau, zoals de 24 uur van Le Mans, World Touring Car Cup en de Dakar-rally. Daarnaast is hij ondernemer en op televisie te zien bij de Formule 1-programmering op ViaPlay en als jurylid in De slechtste chauffeur van Nederland.

Het Grote Grand-prix-Circus is geregisseerd door Jeroen Kriek en een productie van Senf Theaterpartners en The Fame Game Initiatives.
Voor tickets en speeldata: ntk.nl of bel 0900-9203 (45 cpm).
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS