Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Rebellion Racing snelste in laatste vrije training + UITSLAG

Uitgegeven door Wim Boekel • 18 september 2020 09:53 • Print artikel

In de laatste vrije training voor de 24 uur van Le Mans was Rebellion Racing in staat om zich voor de twee Toyota LMP1-bolides te plaatsen. In de Rebellion R13 zette Gustavo Menezes een tijd neer van 3:36.633 en was daarmee bijna een halve seconde sneller dan de eerste Toyota met het nummer 7. Op de derde plek volgde de tweede Toyota. Het was de laatste kans om de auto’s voor te bereiden op de Hyperpole.

Rebellion Racing


In de LMP2-klasse zette United Autosports de toon. Paul di Resta reed naar de beste tijd in 3:27.185. De tijd werd aan het einde van de sessie neergezet. Daarmee was de Schot meer dan een seconde sneller dan een andere voormalig F1-coureur, Jean-Eric Vergne in de G-Drive Racing Oreca. Antonio Felix da Costa zette de derde tijd neer. De beide auto’s van IDEC Sport keerde na de zware crashes een dag eerder weer terug op de baan. Van de Nederlanders was Renger van der Zande met de DragonSpeed de snelste coureur.

In de GTE-Pro zette de #92 Porsche 911 RSR-19 de snelste tijd neer met 3:51.985. Achter Michael Christensen waren het de twee AF Corse Ferrari's 488 GTE Evo die op plek twee en drie volgden. In de GTE-Am werd de snelste tijd neergezet door de Team Project 1 Porsche met Matteo Cairoli. De teamgenoot van Larry ten Voorde zette een tijd neer van 3:53.884.

Klik hier voor de volledige uitslag.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS