Formule 1

Jeroen Bleekemolen klaar voor 15e deelname aan de 24 uur van Le Mans: "Ik heb er zin in"

Uitgegeven door Bart • 17 september 2020 17:02

De deelnemers aan de 24 uur zijn donderdag begonnen aan de trainingen en de kwalificatie. Voor Jeroen Bleekemolen wordt het zijn 15e deelname op het Circuit de la Sarthe. Onze landgenoot rijdt in de #57 Porsche 911RSR van Team Project 1 samen met zijn vertrouwde teamgenoten Ben Keating en Felipe Fraga. In een video op Twitter zegt Bleekemolen er zin in te hebben.

Jeroen Bleekemolen


"Ik verwacht opnieuw een zware 24 uur, dit is een heftig circuit voor de auto's. Het geeft wel een heel ander gevoel dit jaar. Geen reuzenrad, lege tribunes en geen campings, maar de paddock is wel gewoon vol. De week van Le Mans is wat korter, normaal zijn we er al vanaf de zondag ervoor."



"Het is nu warm in Le Mans, maar voor de race wordt slechter weer voorspeld", zo vertelt Bleekemolen. "We wachten maar af wat dat gaat brengen, maar nu merk ik er nog niet veel van dat we later in het jaar rijden. Ik vind het heerlijk dat we al zo lang een team vormen. Samen met Ben Keating, Felipe Fraga en de rest van het team. We zijn er klaar voor, zijn goed voorbereid en laten we maar gas gaan geven. Ik heb er zin in."

Jeroen Bleekemolen

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS