Formule 1

Pre-season F1 testing met Stake F1 team Kick Sauber

Uitgegeven door Deni Volkers • 23 februari 2024 22:52

Sakhir - Stake F1 Team Kick Sauber heeft genoten van een positieve Pre-Season F1 test op het Bahrain International Circuit. Het was weer een productieve dag voor het team, dat de ingezette koers volgde en weer een goede hoeveelheid kilometers en gegevens verzamelde waarmee de engineers aan de slag konden. Zowel Zhou Guanyu als Valtteri Bottas gingen met de C44 de baan op. Ondanks een verkorte sessie als gevolg van een rode vlag door een loszittend stuk putdeksel, slaagde het team er toch in om het volledige programma af te werken, inclusief een aantal prestatieruns en racesimulaties in het laatste deel van de middag.

Stake F1 team Kick Sauber


Valtteri Bottas (auto 77): "Het was weer een goede dag op de baan. We hebben een grote hoeveelheid data verzameld over 130 ronden en het rijden voelde soepel aan, zelfs beter dan gisteren met koelere baanomstandigheden - aangezien ik deelnam aan de middagsessie, die dichter ligt bij wat we volgende week gaan meemaken. Wat de balans betreft, denk ik dat we vooruit zijn gegaan en wat meer prestaties hebben gevonden, wat ons zeker een goed gevoel geeft. Toch is er altijd ruimte voor verbetering."

Zhou Guanyu (auto 24): "We hebben weer een solide testdag gehad. We hebben zeker vooruitgang geboekt ten opzichte van gisteren en we hebben meer waardevolle gegevens en inzichten kunnen verzamelen. Helaas moest onze ochtendrun vroegtijdig worden afgebroken vanwege de rode vlag, maar gelukkig hebben we ons geplande programma kunnen afwerken zonder iets in te hoeven korten."

Sauber

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS