Formule 1

Pole op komst voor Lando Norris: "Niet overmoedig, maar ook niet te onzeker"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 mei 2024 12:25

Lando Norris is in Imola als kersvers Formule 1 Grand Prix-winnaar. De Britse McLaren-coureur wil het liefst verder waar hij geëindigd is en dat is het winnen van races. Het team van McLaren staat er ook in Imola goed voor. In de laatste vrije training voor de kwalificatie reed Oscar Piastri naar de snelste tijd en reed Norris naar de tweede positie. Norris heeft een goed gevoel voor het vervolg van dit weekend, maar wil niet te hard van stapel lopen.

Lando Norris McLaren

Zowel McLaren als Ferrari zijn dit weekend erg snel, zowel in de langere runs als de snelheid over één ronde. Red Bull lijkt het moeilijk te hebben en zag de VT3 van Sergio Perez zelfs eindigen in de grindbak.

In gesprek met Motorsport probeert Norris de situatie voor dit weekend te schetsen: "Ik ben niet overmoedig, maar ik ben ook niet te onzeker. Ik heb het gevoel dat ik een goede balans heb tussen accepteren waar we staan en ik denk nog steeds dat we op dit moment het op twee na beste team zijn, maar dat kan veranderen als we hier weer een goed weekend hebben."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS