Formule 1

Patricio O'Ward schittert in post-season test voor McLaren in Abu Dhabi: "Auto is gewoon fantastisch"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 november 2023 04:05

Patricio O�Ward reed afgelopen vrijdag de eerste vrije training in de Grand Prix van Abu Dhabi voor het team van McLaren. Lang hoefde de Mexicaanse IndyCar-coureur niet te wachten om opnieuw in de MCL60 te stappen. Hij reed in de post-season test en snelde naar de tweede positie.

Patricio O'Ward

�Ik ben erg blij met mijn dag op het circuit�, vertelt de Mexicaan van McLaren. O�Ward reed naar de tweede tijd en voltooide zijn snelste ronde in een tijd van 1m24s662. Hij reed maar liefst 102 ronden en legde een afstand af van 550 kilometer: �Ik heb op een groot aantal terreinen mogen werken met hoge en lage brandstofverbruiken.�

"Het was geweldig om veel ronden te rijden op de verschillende banden en het blijft me verbazen hoe deze machines capabel zijn. De auto is gewoon fantastisch en heel plezierig om in te rijden. Al met al een hele positieve dag in Abu Dhabi met het team. Bedankt McLaren voor de kans. Ik kijk er naar uit om binnenkort weer in de stoel van een F1-auto te kruipen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS