Formule 1

Ook Fluor groen LIVERY voor Carrie Schreiner in de F1 Academy + FOTO

Uitgegeven door Deni Volkers • 22 februari 2024 15:38

Hinwil - Er werd een nieuwe bladzijde in de geschiedenisboeken geschreven toen de F1 Academy-coureur van het team, Carrie Schreiner, op het Circuit van Barcelona-Catalunya de baan op ging in de volledig nieuwe livery van de auto voor de eerste pre-season test van de serie.

Carrie Schreiner

De F1 Academy-auto van Sauber Academy, die wordt bestuurd door Campos, werd eindelijk onthuld in het onmiskenbare Fluo Racing Green en Black. De gloednieuwe kleurstelling weerspiegelt de Formule 1-wereldkampioenschapsuitdager voor 2024 van het team uit Hinwil, de onlangs onthulde C44. In combinatie met de bijpassende overalls en het ontwerp van de pitbox weerspiegelt de nieuwe kleurstelling die van coureurs Valtteri Bottas en Zhou Guanyu, waarmee de band tussen F1 Academy en de ondersteunende Formule 1-teams verder wordt versterkt.

Vanaf dit seizoen krijgt de F1 Academy de volledige steun van de Formule 1, omdat de sport ervoor wil zorgen dat jong vrouwelijk talent een gestructureerd pad krijgt om door te stromen.

Na de testsessie die momenteel in Saudi-Arabi� plaatsvindt, gaat het F1 Academy-seizoen 2024 in maart officieel van start op het Jeddah Corniche Circuit, als voorprogramma van de Formule 1 Grand Prix van Saudi-Arabi�. Gekleed in zwart en groen en als vertegenwoordiger van het team op en naast het circuit zal Carrie Schreiner op de startgrid verschijnen met ��n duidelijk doel: gaan voor de F1 Academy-kroon.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS