Formule 1

Onderzoek naar Christian Horner: Red Bull-baas opnieuw ondervraagd over beschuldigingen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 februari 2024 18:10

Christian Horner had 'geen commentaar' toen hij werd ondervraagd over het lopende onderzoek van Red Bull GmbH naar zijn vermeende gedrag, beschuldigingen die hij heeft ontkend. Het is business as usual voor Red Bull-teambaas Horner, die deze week in Bahrein is om Red Bull zijn RB20 te laten testen tijdens de voorseizoenstests.

Christian Horner F1


Maar business as usual betekende ook het bijwonen van de persconferentie van de teambaas op donderdag. Terwijl Horner graag sprak over het nieuwste ontwerp van Adrian Newey en de voorbereidingen van Max Verstappen, Sergio Perez en het team voor 2024, waren 'geen commentaar' de twee woorden die hij het meest uitsprak over het onderzoek.

De teambaas werd tijdens de persconferentie aan de tand gevoeld en gevraagd hoe mensen het onderzoek 'serieus' kunnen nemen, aangezien hij de leiding heeft behouden in plaats van 'opzij te moeten stappen'. Hij antwoordde de media: "Zoals jullie weten, is er een proces gaande en aangezien ik deel uitmaak van dat proces, ben ik bang dat ik geen commentaar kan geven."

Over wanneer die uitspraak komt, de teambaas die het eerder een 'afleiding' noemde, antwoordde hij: "Het spijt me, maar ik kan echt geen commentaar geven op het proces of het tijdschema." Toevoegend dat iedereen het 'zo snel mogelijk' afgerond wil hebben, vervolgde hij 'maar ik heb niet de vrijheid om commentaar te geven op het proces'.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS