Formule 1

Nyck de Vries onder de indruk van Antonelli: “Ik weet zeker dat Kimi erg speciaal is”

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 maart 2024 15:01

Andrea Kimi Antonelli wordt al jaren goed in de gaten gehouden door fans én het team van Mercedes, waar hij junior coureur is. De Italiaan maakte dit jaar zijn debuut in de Formule 2 bij Prema. Hij maakte in de eerste drie weekenden een sterke indruk, maar scoorde nog geen podiumplaats. Toch is Nyck de Vries erg onder de indruk van Antonelli, zeker nu hij teamgenoot Oliver Bearman te sterk af is.

Andrea Kimi Antonelli

“Iedereen heeft het over Ollie Bearman, omdat hij het heel goed en solide heeft gedaan. Als je naar Ollie kijkt, heeft hij een seizoen in de Formule 2 gereden, als je kijkt naar alle tests in Bahrein in het eerste weekend van Bahrein, zie je dat Andrea altijd al de overhand had op Ollie”, begint De Vries in gesprek met Pelas Pistas.

“Natuurlijk, als je kijkt naar het weekend in Jeddah waar je één vrije training hebt in de Formule 2 en dan direct in de kwalificatie ingaat is een verschil van twee tienden op Bearman niet veel. Ik denk dat hij het heel goed doet. Prema heeft nog niet helemaal uitgevogeld hoe ze de nieuwe auto moeten aanpakken, maar ik weet zeker dat Kimi erg speciaal is.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS