Formule 1

Mike Krack enthousiast over Aston Martin: "Een geslaagde test vanuit ons perspectief"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 25 februari 2024 13:01

Het team van Aston Martin heeft tijdens de Pre-Season Test in Bahrein meer dan 379 gereden ronden op het 5,412 km lange Bahrain International Circuit. Tijdens de driedaagse test zaten Lance Stroll en Fernando Alonso om de beurt in de cockpit van de nieuwe AMR24. Teambaas Mike Krack blikt terug op een volgens hem 'geslaagde test'

Mike Krack


Krack begint aan zijn derde seizoen als teambaas. Na een enigszins tegenvallend 2022 kende Aston Martin een goed 2023. Fernando Alonso stuurde de AMR23 in acht instanties naar het podium. Krack blikt in een persbericht terug "Een geslaagde test vanuit ons perspectief. We hebben ons geconcentreerd op ons programma en geleidelijk de gebruikelijke systeemcontroles en testpunten afgewerkt. De AMR24 rijdt betrouwbaar en we begrijpen goed hoe de auto werkt. We hebben gevalideerd dat we tijdens de winter een stap vooruit hebben gezet en op belangrijke gebieden vooruitgang hebben geboekt."

"We hebben een lang seizoen voor de boeg en we hebben meerdere projecten in ontwikkeling, waarvan sommige veelbelovend zijn. We respecteren de concurrentie en deze test heeft aangetoond dat de hele grid dit seizoen ongelooflijk dicht bij elkaar zal liggen - maar we zijn enthousiast over wat ons te wachten staat. Ik wil het testteam op het circuit en iedereen bij het AMRTC bedanken dat ze ons volledig hebben voorbereid op de start van het seizoen. Iedereen kijkt ernaar uit om volgend weekend te gaan racen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS