Formule 1

Max Verstappen voorziet Lando Norris van info: "Als iemand weet hoe je Daniel kunt irriteren, is het Max wel"

Uitgegeven door Bart • 30 mei 2020 06:09 • Print artikel

Lando Norris maakte vorig jaar zijn F1-debuut bij McLaren naast Carlos Sainz. Ook dit jaar zijn de twee teamgenoten, maar komend jaar zal de 20-jarige Brit gekoppeld zijn aan Daniel Ricciardo. Om aan informatie over zijn nieuwe teamgenoot te komen, gaat Norris aankloppen bij Max Verstappen, zo zei hij in een interview op de Instagram-pagina van Sky Sports. De Limburger had zijn teamgenoot in het simracen eerder ook al van info over Sainz voorzien.

Lando Norris Carlos Sainz


Norris gaat binnenkort beter kennis maken met Ricciardo en zegt nog weinig te verwachten. "Je kunt pas iets van iemand vinden als je hem echt ontmoet hebt. Dat was ook zo bij Carlos, al ken ik Daniel al wat beter van mijn eerste jaar in de Formule 1. Max is natuurlijk teamgenoot van Carlos en Daniel geweest en hij heeft mij eerder veel goede tips over Carlos gegeven. Max weet ook veel over Daniel."

Ricciardo kennen we vanwege zijn immer aanwezige glimlach, maar ook Norris staat na één jaar F1 al bekend om zijn humor. "Natuurlijk wil je ook een beetje plezier hebben. Dat gaan we ook zeker hebben, maar je moet ook goed kunnen samenwerken mijn je teamgenoot. Aan de andere kant is het ook je grootste tegenstander."

"Ik verwacht veel te kunnen leren van de ervaring van Daniel, maar als iemand weet hoe je Daniel kun irriteren, is het Max wel. Ik zal hem er binnenkort eens over bellen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS