Formule 1

Max Verstappen over Montreal: "Uniek circuit, old school kerbs en veel mogelijkheden om in te halen"

Uitgegeven door Bart • 7 juni 2024 05:02

Max Verstappen heeft zich in de fabriek van Red Bull voorbereid op de Grand Prix van Canada. De wereldkampioen nam plaats in de simulator om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Verstappen hoopt beter voor de dag te komen dan de afgelopen races waarin duidelijk werd dat de Red Bull moeite heeft met het rijden over kerbstones en hobbels.

Max Verstappen


"Na een moeilijker weekend in Monaco ben ik deze week met het team op de fabriek geweest en in de simulator bezig geweest met de voorbereiding op de Grand Prix van Canada", zegt Max op Verstappen.com. "Het circuit is heel uniek, heeft enkele old school kerbs en er zijn veel mogelijkheden om in te halen. Het is erg belangrijk om de auto goed af te stellen en een balans te vinden tussen de topsnelheid en een goede stabiliteit tijdens het remmen."

Verstappen komt graag in de Canadese stad. "Het is altijd fijn om weer in Montreal te racen. De omgeving is uniek, de sfeer in de stad is geweldig en de fans zijn erg gepassioneerd. Tot slot is het geweldig nieuws dat Checo tot en met 2026 bij het team heeft bijgetekend en ik ben blij dat we de succesvolle samenwerking die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen voortzetten. Vorig jaar hebben we een recordseizoen gehad en het team is erg sterk, dus we kijken er naar uit om ook de komende twee jaar op dit succes voort te bouwen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS