Formule 1

Max Verstappen miste snelheid na P3 in kwalificatie GP Las Vegas: "Lastig om de limiet te vinden"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 november 2023 09:10

LAS VEGAS - Max Verstappen reed in de kwalificatie voor de Grand Prix van Las Vegas naar de derde tijd. De Nederlander kon het tempo niet vinden en gooide in de laatste ronde de handdoek in de ring. Hij moest Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz achter zich dulden. Door een straf van Sainz start hij de race wel op de tweede positie.

Max Verstappen F1 Las Vegas

"Het was best lastig om de limiet te vinden. Het is best koud en we glijden veel. Het is een stratencircuit, dus je probeert zo dicht mogelijk langs de muur te gaan. Toch was het wel leuk en we hebben vandaag wel gemaximaliseerd. We lopen nu wat achter de feiten aan, maar ik hoop dat we in de race zuinig kunnen zijn met de banden en dan wat goed kunnen maken."

"Het voelde vrijdag beter. Ik had vandaag graag meer snelheid gehad, maar de punten worden morgen uitgedeeld. Het gaat lastig worden, hier voor de eerste keer racen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS