Formule 1

Logan Sargeant reageert op F1-geruchten: Valtteri Bottas is de grote favoriet om hem te vervangen

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 mei 2024 06:01

Logan Sargeant heeft duidelijk gemaakt dat zijn toekomst in de Formule 1 'voorlopig comfortabel' is, ondanks de aanhoudende geruchten dat zijn stoeltje voor volgend seizoen op het spel staat. Eerder deze week doken er artikelen op waarin Valtteri Bottas in verband werd gebracht met een overstap naar Williams voor 2025.

Logan Sargeant Williams F1


Sargeant staat nog tot het einde van het jaar onder contract, maar omdat het Williams-stoeltje aan het begin van het volgende seizoen beschikbaar is, zijn er meerdere coureurs mee in verband gebracht. Teambaas James Vowles liet doorschemeren dat er in de komende weken nieuws komt over de line-up van 2025, waarbij hij toegaf dat Sargeant 'het risico loopt' om zijn stoeltje te verliezen.

Sargeant zelf besteedde niet veel aandacht aan eerdere artikelen waarin Mercedes-junior Andrea Kimi Antonelli in verband werd gebracht met zijn stoeltje.

"Uiteindelijk moet je je bezighouden met jezelf. Het zijn allemaal geruchten”, zei Sargeant. "Ik weet beter wat er achter de schermen gebeurt. Het klinkt een beetje saai, maar probeer ik gewoon ronde na ronde te blijven verbeteren."

Toen hem werd gevraagd wat hij weet over zijn positie bij Williams, antwoordde hij: “Ik weet dat ik op dit moment comfortabel zit en dat ik mijn best ga doen om te blijven verbeteren. Op dit moment kijk ik gewoon naar de komende races, de komende drie of vier rondes, en als er een probleem is, weet ik zeker dat ik daar als eerste achter kom."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS