Formule 1

Lando Norris ziet kansen om Max Verstappen aan te vallen: "We komen steeds dichterbij"

Uitgegeven door Frank Korsel • 18 mei 2024 17:01

Lando Norris moest in de kwalificatie voor de Grand Prix van Imola niet alleen zijn meerdere erkennen in Max Verstappen, maar zag ook teamgenoot Oscar Piastri voor hem in de tijdenlijsten zijn. Toch is de kersvers Grand Prix-winnaar vastberaden om Max Verstappen het zondag moeilijk te maken.

Lando Norris Max Verstappen

McLaren was al het hele weekend pijlsnel. Ze dachten dan ook te kunnen vechten voor pole position, maar hier stak Max Verstappen een stokje voor.

"P3 is helemaal niet slecht. Oscar en ik zitten binnen een tiende van P1. Het zijn hele kleine verschillen, maar voor ons als team hebben we een geweldig weekend gehad tot nu toe. Oscar heeft het geweldig gedaan en Max ook. Het zal zeker spannend worden, ik kan niet wachten tot de race", vertelt hij na de kwalificatie bij F1TV.

"We komen steeds dichterbij. Het feit dat we voor Ferrari staan is ook goed. Het gaat dicht bij elkaar zitten. Het wordt een goede race morgen. Hopelijk wordt het spannend, maar wel moeilijk. Vooral als de rondetijden zo dicht bij elkaar zitten. Veel hangt af van de eerste ronde, de strategie en de pitstops. Het wordt een zware race."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS