Formule 1

Lando Norris wil Max Verstappen in 2025 verslaan: "We zijn dichter bij dan ooit"

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 mei 2024 19:04

Lando Norris afgelopen weekend zijn eerste Formule 1 Grand Prix in Miami. De jonge Brit is erg strijdbaar. Norris denkt zelfs dat hij in 2025 voor het kampioenschap kan vechten.

null

Na ruim honderd raceweekend kon Norris eindelijk zijn eerste Formule 1-overwinning vieren. De Brit hield in de spannende race Max Verstappen achter zich. Na een goed getimede Safety Car kon Norris het tempo dicteren en won hij zijn eerste Grand Prix. In gesprek met Sky Sports News vertelt Norris dat hij verwacht mee te kunnen strijden voor het wereldkampioenschap in 2025: "Honderd procent. Maar dat zeg ik nog steeds terwijl ik met beide benen op de grond sta. We hebben twee goede coureurs en een geweldig team achter ons staan. We zijn dichter bij dan ooit. Volgend jaar kunnen we voor meer gaan, maar we hebben werk te doen."

"We kunnen meer races winnen en competitief zijn vergeleken met Red Bull. We kijken naar een spannend seizoen tussen ons, Red Bull en Ferrari. We hebben nog werk te doen, we zitten nog niet op hun niveau. Er zullen races zijn waarin we competitief genoeg zijn, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. Maar we blijven met beide benen op de grond staan."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS