Formule 1

Lando Norris verwacht sterke openingsrace in Bahrein: “Momentum vasthouden”

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 februari 2024 11:30

Lando Norris begint aan zijn zesde Formule 1-seizoen bij het Formule 1-team van McLaren. Na drie dagen testen in Bahrein is het komend weekend tijd voor de eerste Grand Prix van het jaar. McLaren begon sterker aan de pre-season test dan de twee voorgaande jaren, maar er is nog genoeg werk te verzetten voor het team uit Woking. Norris hoopt het momentum uit 2023 voort te kunnen zetten in 2024.

Lando Norris McLaren

“Het is eindelijk zover, onze eerste race van het seizoen! Ik kijk ernaar uit om aan mijn zesde seizoen in de Formule 1 en bij het team te beginnen”, begint de 24-jarige coureur in een persbericht van het team. “We zijn vorig seizoen op een hoogtepunt geëindigd, dus hopelijk houden we het momentum vast.”

Na drie dagen testen heeft Norris een aardig gevoel kunnen krijgen over de karakteristieken van de MCL38: "Het voelde geweldig om vorige week weer achter het stuur van een F1-auto te zitten. Het testen van de MCL38 verliep goed, wat een goede manier is om het raceweekend in te gaan. We hebben veel geleerd, maar er is altijd meer waar je aan moet wennen in een nieuwe auto. Een grote dank gaat uit naar het team voor hun harde werk om de MCL38 op het circuit te brengen. Laten we gaan beginnen!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS