Formule 1

Lando Norris in de zevende hemel: "Zo blij met de derde tijd"

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 juni 2024 06:34

Lando Norris start de Grote Prijs van Canada komende zondag vanaf de derde startpositie. De Britse McLaren-coureur kwam in de bloedstollend spannende kwalificatie slechts 0.021 seconden te kort op George Russell en Max Verstappen, die geheel toevallig exact dezelfde rondetijd noteerden op het Circuit Gilles Villeneuve. Norris is blij met zijn startpositie en ziet kansen om opnieuw een mooi resultaat te boeken.

Lando Norris

Norris schreef in Miami de overwinning op zijn naam. Hierna greep Norris in Imola nét naast zijn tweede opeenvolgende overwinning en presteerde in het Prinsdom van Monaco ook sterk.

De GP in Montreal mag hij vanaf de derde positie aanvangen en dat doet de Brit goed: "Ik ben ontzettend blij. Ik wil ten eerste gewoon meneer Russell feliciteren! Hij is al het hele weekend snel, dus ik deel mijn felicitaties met hem en Mercedes. Maar ik ben gewoon heel erg blij met de derde tijd. Als de verschillen zo klein zijn vraag je je altijd af of je er meer uit had kunnen halen. Maar de derde plaats is goed voor ons. Ik ben blij en ik heb zin in de race!"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS