Formule 1

Lando Norris blikt terug op productieve testdag in Abu Dhabi: "Momentum doorzetten naar 2024"

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 november 2023 22:01

Lando Norris heeft er een productieve dag opzitten in Abu Dhabi. De Brit reed in de post-season test in Abu Dhabi op het circuit waar hij afgelopen weekend als vijfde over de streep kwam. De McLaren F1-coureur reed voor de laatste keer in de MCL60. Norris blikt terug op het seizoen en hoopt het momentum van het einde van het seizoen mee te nemen naar volgend seizoen.

Lando Norris

Hij klokte 123 ronden en reed maar liefst 650 kilometer. Norris liet weten dat het een mooie laatste dag was op het circuit: "We hebben een paar nieuwe dingen geleerd met de auto, maar ook met mijn eigen rijgedrag, wat altijd goed is om aan te werken.�

Norris blijft niet lang bij het heden hangen, hij blikt al vooruit op volgend jaar: "Hopelijk kunnen we het momentum pakken van de tweede seizoenshelft tot 2024 en begin sterk. Ik kijk uit naar de pauze. Ik zie iedereen nog een keer in de fabriek en ga dan op vakantie. Dank aan het hele team van McLaren voor jullie steun dit jaar was onvergetelijk, en ik kan niet wachten om door te gaan in 2024."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS