Formule 1

Kevin Magnussen over toekomst in bij Haas: "Ik zit nu op een goede plek"

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 juni 2023 12:03

Kevin Magnussen keerde begin 2022 spontaan terug bij het team van Haas, nadat Nikita Mazepin de deur werd gewezen. De Deen is nu alweer bezig aan zijn tweede seizoen terug bij het team en hoopt dat hij nog langer bij het team kan blijven.

Kevin Magnussen

Tussen 2017 en 2020 reed de zoon van Jan Magnussen voor Haas, maar werden hij en teamgenoot Romain Grosjean vervangen door Mick Schumacher en Nikita Mazepin. Door de Russische inval van Oekraïne werd het contract van Mazepin begin 2022 open gebroken en kon hij vertrekken. Sindsdien zit Magnussen weer bij het Amerikaanse team.

"Ik zit nu op een goede plek", begint Magnussen over zijn toekomst in de Formule 1. "Ik heb een goed team om mij heen en krijg vaak de kans om mij naar voren te vechten. Ik heb veel kansen met Haas gehad, en ik verwacht dat het team een goede toekomst te wachten staat. Ik hoop dat ik daar deel van uit mag maken zodat ik de successen van het harde werken kan proeven."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS