Formule 1

Jan Lammers reageert op F1-kalender voor 2025: "Blij met deze datum"

Uitgegeven door Bart • 12 april 2024 11:32

De Formule 1 maakte vrijdag de kalender voor het seizoen 2025 bekend. De Dutch Grand Prix in Zandvoort staat opnieuw op de kalender en ingepland voor het weekend van 29 t/m 31 augustus. Sportief directeur van de Dutch Grand Prix Jan Lammers is goed te spreken over de timing van het eerste raceweekend na de zomerbreak.

Dutch Grand Prix


Lammers kijkt eerst uit naar de editie van dit jaar voordat hij naar de editie van 2025 zal kijken. "We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor dit jaar en dat ziet er veelbelovend uit. Ondertussen staan we met Formula One in Zandvoort goed op de kaart en we zijn blij met de datum voor 2025."

"Over dit jaar kan ik zeggen dat we heel binnenkort met meer nieuws komen over Super Friday. Met het afscheid van Jumbo als partner verdwijnt de Super Friday niet. Integendeel, we maken ons klaar voor de volgende stap, want voor ons is de Super Friday altijd al meer geweest dan alleen de opening van het raceweekend. We willen een ongeëvenaard spektakel creëren dat het beste van het beste in de wereld van sport en entertainment samenbrengt. Of je nu een doorgewinterde racefan bent of gewoon op zoek naar een bucketlist-ervaring, Super Friday is voor iedereen en wordt dus in 2024 al spectaculairder dan ooit." 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS