Formule 1

Jan Lammers kondigt LINE-UP aan! Armin van Buuren en DI-RECT komen naar de F1 op Zandvoort + VOLLEDIG programma

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 mei 2024 10:30

DJ Armin van Buuren en DI-RECT headliners op vernieuwde Super Friday bij de F1 op Circuit Zandvoort! De succesvolle ‘Super Friday’, die inmiddels internationaal bekend staat als een van de best bezochte openingsdagen van de Formule 1 kalender, wordt in 2024 spectaculair vernieuwd. Met nog meer entertainment, show en actie zowel op als naast de baan is er voor alle fans genoeg te beleven. Zo start de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix al voor de eerste vrije training met een openingsshow in de Fanzone met meerdere F1-coureurs en sluit Snollebollekes deze warming up voor het raceweekend af. Super Friday wordt groots afgesloten met onder andere DI-RECT en Armin van Buuren tijdens de closing party.

Armin van Buuren Max Verstappen F1 Zandvoort 2024

Om Super Friday zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle fans, krijgen alle, bij de Dutch Grand Prix geregistreerde, Formule 1-liefhebbers binnenkort een persoonlijke exclusieve aanbieding om Super Friday tickets aan te schaffen. De verwachting is dat de tickets snel uitverkocht zijn gezien de bijzondere line-up en het volle race programma.

Officieel programma Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Super Friday

Programma
Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix opening show in de F1 Fanzone met:
Q&As met coureurs van:
o Team Red Bull
o Team Aston Martin
o Team Stake
o Team McLaren
o Team VISA / Cash App RB
+ Fan Energizer ft. Snollebollekes

Formula 1 Free Practices
F1 Academy Free Practices
Porsche Mobil 1 Supercup Free Practice
Full Throttle Track Show

Entertainment in the official F1 Fanzone
• Pit Stop Challenge
• Race simulators
• Access F1 Academy Paddock

Closing Party including:
• DI-RECT
• DJ Armin van Buuren

Klik hier voor het hele programma van de Super Friday.

“We zetten met Super Friday dit jaar een extra stap en blijven daarmee vernieuwen om onze fans een geweldige ervaring te bieden op en naast de baan", legde ex-F1-coueur en huidig Sportief directeur Jan Lammers uit. "Dit met een compleet vernieuwd programma, met racespektakel wat je van ons gewend bent en een line-up aan spectaculaire optredens van onder andere Armin van Buuren en DI-RECT. Kortom spektakel voor alle families, doorgewinterde F1-fans, maar ook voor de nieuwe groep fans die zich tot de Formule 1 aangetrokken voelen.”

Armin van Buuren:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS