Formule 1

George Russell eerlijk over huidige vorm Mercedes: "Ik denk dat het reëel is om te zeggen dat onze auto zich momenteel..."

Uitgegeven door Pascal Wekema • 22 april 2024 19:00

George Russell was afgelopen weekend tijdens de Grand Prix van China de betere van de twee Mercedes coureurs. Volgens de 26-jarige Brit zat er op dit moment ook niet heel veel meer in. Er moeten updates op de auto komen om weer verder naar boven te kijken en volgens Russell wordt daar door iedereen aan het team hard aan gewerkt.

Mercedes F1

"We hebben behaald tijdens de race wat we ervan verwacht hadden. Het resultaat is waarschijnlijk redelijk en we weten dat we veel werk te doen hebben. We hebben de laatste drie races een soortgelijke strijd gehad met Alonso en Piastri. Ik denk dat het reëel is om te zeggen dat onze auto zich momenteel rond positie zes bevindt."

"Het was over het algemeen een interessant weekend. Met het sprint-format zijn we uiteindelijk uitgekomen met twee heel verschillende afstellingen op de auto van vrijdag en zaterdagochtend tot de rest van het weekend. Er is veel om doorheen te bladeren en hopelijk komen we dingen tegen om op voort te bouwen. We moeten updates blijven toevoegen aan de auto om hoger op de grid te eindigen. We zullen er hard aan blijven werken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS