Autosport NL • Seat Cupra Cup

Gaby Uljee en TV presentator Rob Kamphues in SEAT Cupra Cup

Uitgegeven door Tim Biesbrouck • 4 juli 2007 08:41

Gaby Uljee vervult aankomend weekend samen met TV presentator Rob Kamphues een gastrijdersrol in de SEAT Cupra Cup, tijdens de races op het TT-Circuit van Assen.

Het geronk van de TT en de zinderende ontknoping met Valentino Rossi als overwinnaar is nog maar nauwelijks verstomd, als aanstaand weekend het Dutch Power Pack festival al weer zal neerstrijken op het bekende Drenthse circuit.

De SEAT Ibiza TDIs rijden dit jaar voor het vierde seizoen en komen dit weekend in ieder geval twee maal in actie tijdens een race over veertig minuten en een twee-uurs race, compleet met een verplichte pitstop- en rijderswissel, wat kenmerkend is voor deze klasse.

Voor deze races verdedigt Gaby samen met TV-presentator en autoadept Rob Kamphues de eer voor Teamwork Racing in de auto van Seat dealer Arend Benthem uit Assen en Meppel. Als Gaby in staat blijkt om hetzelfde resultaat te leveren als twee jaar geleden op dit circuit en ook in deze klasse, dan zou haar gastrijdersrol zomaar kunnen uitgroeien tot een glansrijke hoofdrol!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS