Formule 1

Gaat Max Verstappen er 'gewoon vandoor' na einde contract Red Bull of gaat hij voor Hamilton-Schumacher record?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 april 2024 05:02

Voormalig F1-coureur Mark Blundell vraagt zich af of Max Verstappen in de sport wil blijven, of dat hij er op een gegeven moment ‘gewoon vandoorgaat’.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


Verstappen, die al drie keer wereldkampioen in de hoogste klasse van de motorsport is geworden, heeft al eerder toegegeven dat hij niet gemotiveerd is door records. De poging om de zeven wereldtitels van Lewis Hamilton en Michael Schumacher evenaren is mogelijk tegen het einde van zijn huidige Red Bull-contract.

Blundell, voormalig McLaren- en Tyrrell-coureur, heeft al gezegd dat hij hoopt dat Verstappen elders in de autosport iets gaat doen en vraagt zich af of de Nederlander het type coureur is dat zich gewoon terugtrekt uit de Formule 1 ‘wanneer hij er genoeg van heeft’.

"Ik denk dat hij zeker in het gesprek zit dat we op dit moment hebben over Schumacher en Hamilton", vertelde Blundell aan Ace Odds op de vraag of Verstappen herinnerd kan worden als één van de beste Formule 1-coureurs aller tijden. "Tenzij iemand ze van hun plaats stoot, denk ik dat Red Bull en Verstappen als combinatie moeilijk te verslaan zullen zijn, vooral in de komende twee seizoenen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS