Formule 1

Forza Ferrari! Carlos Sainz dolblij na overwinning in Singapore: "Onbeschrijfelijk gevoel"

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 september 2023 14:22

Carlos Sainz heeft de Grote Prijs van Singapore op zijn naam geschreven. De Spaanse Ferrari-coureur startte de race vanaf pole position en behield de volledige 62 ronden de leiding. De Spanjaard kwam veelvuldig onder druk te staan van Lando Norris en George Russell. Sainz was dolblij met zijn tweede overwinning in de Formule 1.

Carlos Sainz Singapore

“Een onbeschrijfelijk gevoel, een ongelooflijk weekend. Ik wil iedereen bij Ferrari bedanken voor deze enorme inspanning om dit seizoen zo om te draaien dat we toch nog hebben kunnen winnen na een lastig begin”, begint Sainz na de race bij David Coulthard.

Sainz vervolgt: “We hebben dit weekend alles goed gedaan en in de race ook. We hebben alles gedaan wat we moesten doen. We deden het perfect en nemen de zege mee naar huis, iets waar heel Italië en Ferrari vandaag trots op zullen zijn. Het draaide allemaal om het managen van het begin van de stints om ervoor te zorgen dat ik de beoogde ronde zou halen. Door de safetycar moesten we eerder pitten dan we wilden en ik wist dat het een lange stint zou worden op de hards”, gaat de Spanjaard verder.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS