Formule 1

Formule 1 met Max Verstappen in Montreal gemist? Kijk de Grand Prix va Canada gratis terug op Viaplay TV

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 juni 2024 05:26

Formule 1 met Max Verstappen in Montreal gemist? Kijk de Grand Prix va Canada gratis terug op Viaplay TV. Begin april werd bekend dat Viaplay Group en Talpa Network een samenwerking aangingen. Vanaf 5 april ging Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar sinds dat moment een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien is. Heb je de GP van Canada om welke redenen dan ook gemist. Niet getreurd. Op Viaplay TV is de Formule 1 GP op Imola met Max Verstappen gratis terug te zien. Op maandagochtend om 08.00 uur kan de kijker op Viaplay TV een herhaling van de Grand Prix op het Gilles Villeneuve Circuit nog eens terug zien!

Viaplay Group en Talpa Network, SBS9 gaat verder als Viaplay TV #Viaplay #F1


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Verder kan de kijker genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix van Canada en de Premier League Darts. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV. Alle Viaplay-sportcontent die op Viaplay TV wordt getoond, blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Ook werd onlangs bekend dat Viaplay de komende vijf jaar de F1-rechten heeft. Bekijk hierover meer in onderstaande video: 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS