Formule 1

Formule 1: de schijnwerpers op het Bahrain International Circuit in Sakhir

Uitgegeven door HJ van Keulen • 27 februari 2024 21:10

Hinwil - Het moment is aangebroken voor Stake F1 Team KICK Sauber om de uitdaging van het seizoen 2024 aan te gaan. De C44-auto's van de coureurs, bestaande uit Valtteri Bottas en Zhou Guanyu, zullen onder de schijnwerpers op het Bahrain International Circuit in Sakhir verschijnen voor de eerste van 24 intense raceronden in het Formule 1-wereldkampioenschap van 2024.

Alessandro Alunni Bravi


"De start van een nieuw seizoen is altijd een belangrijk moment, vol verwachtingen: het is het resultaat van maandenlange collectieve inspanning van iedereen in het team en de eerste keer dat we een zinvolle confrontatie krijgen met onze rivalen", zei Alessandro Alunni Bravi. "We zijn tevreden met het werk dat we tijdens de winter en tijdens de tests hebben verricht. We hebben al onze doelstellingen gedurende de drie dagen op het circuit bereikt, zonder noemenswaardige problemen, en we voelen ons klaar voor het eerste raceweekend."

"Ik denk dat wat we hebben gedaan een bewijs is van het werk van iedereen in Hinwil, en van onze partners bij Ferrari, en we zijn hen allemaal dankbaar voor de meedogenloze inzet sinds het einde van vorig seizoen. We hebben nu een solide basis, en alles zal afhangen van wat we daarop voortbouwen. We moeten vooruitgang blijven boeken, updates brengen waarmee we vooruit kunnen komen en alles uit elke sessie maximaliseren. We moeten ons ook bewust zijn van het lange seizoen dat ons te wachten staat. We hebben vorig jaar gezien dat fortuinen kunnen wegebben en stromen, dat ontwikkeling een grote rol zal spelen in het eindklassement en dat elke sessie, elk raceweekend degene kan zijn die de beste mogelijkheid biedt om goed te scoren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS