Formule 1

Ferrari vormt in Singapore een bedreiging voor Max Verstappen: “Ik geloof er helemaal niets van”

Uitgegeven door Frank Korsel • 15 september 2023 07:31

MARINA BAY - Charles Leclerc vertrok de twee laatste Grote Prijzen van Singapore vanaf de eerste positie, maar kwam tot twee keer toe als tweede over de streep. Red Bull-kopstuk Helmut Marko suggereerde dat Ferrari in Singapore een flinke vuist kan maken tegen Red Bull, maar Leclerc gelooft daar zelf weinig van.

Charles Leclerc Max Verstappen

Helmut Marko deed vorige week de volgende uitspraak bij Motorsport: "Als zij sneller zijn in de kwalificatie, dan kan dat wel eens een probleem voor ons worden, aangezien inhalen in Singapore erg lastig is. Maar ik ben nog steeds optimistisch dat het pakket dat we naar Singapore brengen goed genoeg is om te winnen", vertelde hij toen.

Leclerc reageert nu bij Sky Sports op deze verhalen: “Dat is leuk om te lezen, maar ik geloof er helemaal niets van. Ik denk echt dat ze dit weekend de sterkste zullen zijn, vooral op de racedag. In de kwalificatie scheelt het misschien weinig, maar misschien ook niet”, begint hij.

“We weten het niet. Ik denk dat we op een high downforce-circuit als deze meer moeite zullen hebben dan in Monza. Dus ik denk niet dat iemand een bedreiging voor ze zal vormen. Ik denk dat ze gewoon de snelste zullen zijn”, sluit de vijfvoudig Grand Prix-winnaar af. En welke invloed heeft het weer?

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS