Formule 1

Fernando Alonso ziet positief vooruitzicht met AMR24: "Geniet altijd van een nieuw seizoen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 12 februari 2024 08:22

Met de presentatie van de Aston Martin AMR24 komt het nieuwe Formule 1-seizoen ook dichterbij voor Fernando Alonso. De tweevoudig wereldkampioen is enthousiast over het nieuwe strijdwapen van de Britse formatie. Alonso scoorde afgelopen acht podiumplekken en eindigde op de vierde positie in het kampioenschap. Alonso hoopt ook komend seizoen goed voor de dag te komen.

Fernando Alonso Aston Martin


"Ik ben ongelooflijk trots op dit team en op wat er in zo'n korte tijd is bereikt", vertelt Alonso over het afgelopen seizoen. "Niet alleen de vooruitgang op het circuit, maar de investering op alle gebieden buiten de baan bij de fabriek van Aston Martin. Ik geniet er altijd van dit gevoel aan het begin van een nieuw seizoen, waarbij dit seizoen mijn 21e is als coureur in de Formule 1."

"Het hele team heeft keihard gewerkt om de AMR24 gereed te maken voor het nieuwe seizoen, maar er zijn zoveel vragen die moeten worden beantwoord tijdens het testen en de eerste paar races. Ik ben opgewonden om in de cockpit te kruipen en mijn tweede seizoen in het groen te beginnen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS