Formule 1

Felipe Massa schrijft Hamilton af: "Denk niet dat hij de achtste gaat winnen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 maart 2023 14:45

Lewis Hamilton veroverde eind 2021 bijna zijn achtste wereldtitel in de Formule 1. Deze droom spatte tijdens de laatste ronde van de Grand Prix van Abu Dhabi uit elkaar. Sinds Qatar 2021 heeft Hamilton niet meer op het hoogste treetje van het podium gestaan. Felipe Massa denkt dat Hamilton de magische achtste niet meer gaat winnen.

null

In 2020 won Hamilton op dominante wijze zijn zevende titel in de sport. In 2021 greep hij nét naast de titel en hij wilde in 2022 sportief revanche halen op zijn rivaal Max Verstappen. Niets bleek minder waar. De W13 in handen van Hamilton slaagde er niet in om een Grand Prix te winnen en ook in 2023 lijkt het een moeilijke opgave te worden.

Voormalig rivaal Felipe Massa denkt dat de achtste titel van Hamilton er niet gaat komen, hij stoot Massa’s voormalig teamgenoot Michael Schumacher dus niet van de troon: "Hamilton heeft ook zeven titels, maar ik geloof niet dat hij de achtste gaat winnen”, vertelde hij tegen Bild. “Niet met deze auto in dit seizoen tenminste. De Mercedes is echt te slecht voor Lewis om een realistische kans te hebben op een grote rol in de titelstrijd. Hij kan zo goed rijden als hij wil, zijn auto is gewoon te traag."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS