Formule 1

Felipe Massa maakt Formule-rentree in Interlagos: "Ik heb de kans gekregen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 april 2024 12:50

Felipe Massa keerde deze weekend terug in een Formule-auto op het circuit van Interlagos. De Braziliaan reed in een Formule 4-auto over het circuit waar hij in 2008 de Formule 1-titel verloor. Hij genoot met volle teugen van deze ervaring.

Felipe Massa

Massa hing eind 2017 zijn Formule 1-helm aan de wilgen. Sindsdien reed hij in de Formule E en het Braziliaans Stock Car-kampioenschap. Hij ruilde eerder deze week zijn Stock Car in voor een gloednieuwe Formule 4-bolide om samen met jonge talenten te trainen in Interlagos: "Mijn auto is veranderd; het is geen Stock Car meer, maar een Formule 4-bolide”, begint Massa zijn verhaal op TikTok.

"Ik heb de kans gehad om te rijden en te trainen met de jonge talenten van de Formule 4. Het was een spannende ervaring hier in Interlagos, waarbij elke ronde op het circuit een verbetering betekende. Ik ben blij met het resultaat en de mogelijkheid om mijn ervaringen uit mijn carričre te delen met deze opkomende generatie. Nu is het tijd om me volledig te concentreren op de Stock Car en hopelijk brengt Interlagos ons een weekend vol succes, net zoals we hebben ervaren in Goiânia en Velotitá."

@massafelipe Voltei pro fórmula!! 🏁🤙 @TMG RACING ♬ som original - massa.felipe


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS