Formule 1

F1-directeur Domenicali over F1-kalender 2025: "Een speciaal jaar tijdens ons 75-jarig bestaan"

Uitgegeven door Bart • 12 april 2024 12:02

De Formule 1 presenteerde vrijdag vol trots de nieuwe kalender voor 2025. Tussen de 24 locaties staan geen nieuwe races, alleen de volgorde verandert en meest opvallend is de seizoensopener in Australië. F1-directeur Stefano Domenicali is goed te spreken over de kalender en de samenwerking met alle raceorganisatoren.

Max Verstappen


"2025 wordt een speciaal jaar omdat we dan de 75e verjaardag van de Formule 1 vieren, en het is die erfenis en ervaring die ons in staat stelt om zo'n sterke kalender af te leveren", aldus de CEO van de Formule 1, Stefano Domenicali, in een persbericht. "Wederom zullen we 24 ongelooflijke locaties over de hele wereld aandoen, met topklasse races, gastvrijheid en entertainment, waarvan miljoenen fans over de hele wereld zullen genieten."

"We zijn de FIA, onze promotors, stedenpartners en alle aangesloten automobielfederaties dankbaar voor hun toewijding en steun bij het afleveren van dit schema en het veiligstellen van wat weer een fantastisch jaar voor de Formule 1 beloofd te worden. Ik wil ook hulde brengen aan onze F1-teams en coureurs, de helden van onze sport, en onze fans over de hele wereld voor het blijven volgen van de Formule 1 met zo'n ongelooflijk enthousiasme."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS