Formule 1

F1 LIVE Zandvoort: de Grand Prix van Nederland volg je bij de NOS

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 augustus 2023 04:04

Het weekend van 25 tot en met 27 augustus staat bij de NOS in het teken van de Dutch Grand Prix. De Formule 1 race in Zandvoort is voor iedereen live te zien op NPO 1 en via een livestream op nos.nl en in de NOS-app. Vanaf de trainingen op vrijdag tot en met de huldigingsceremonie zondagmiddag houdt NOS je op de hoogte met verschillende tv- en radio-uitzendingen, artikelen en een liveblog.

Dione de Graaff NOS F1 Zandvoort


Beleef de Grand Prix bij de NOS

Vrijdag: NPO Radio 1 Langs de Lijn vanuit Zandvoort
Vrijdagavond om 20.30 uur komt de uitzending van Langs de Lijn & Omstreken live vanaf de Formule 1 camping in Zandvoort. Verschillende gasten laten hun licht schijnen over de gebeurtenissen. Uiteraard worden luisteraars op de hoogte gehouden van de trainingen en zijn er interviews met de coureurs.


Zaterdag: kwalificatie op NPO Radio 1 en NPO 1
Zaterdag 26 augustus is de kwalificatie. De NOS doet verslag van de ontwikkelingen via alle kanalen, waaronder om 15:00 uur live verslag van de kwalificatierondes op NPO Radio 1 met commentaar van Louis Dekker en Nick Catsburg. Om 17:00 uur start op NPO 1 een extra tv-uitzending, waarin Dione de Graaff met onder andere Jan Lammers en Jeroen Bleekemolen terugkijkt op de kwalificaties en vooruitblikt op de zondag. NOS Sport komt zaterdag met een extra NOS Formule 1-Podcast.


Zondag: race live bij NOS op tv en via livestream
Op zondag zendt de NOS de hele middag live uit op tv en online via een livestream op nos.nl en de NOS-app. De uitzending start om 13.10 uur met een voorbeschouwing vanuit Hilversum onder leiding van Dione de Graaff met gasten als autocoureurs Beitske Visser en Nick Catsburg. Matthijs van Weststrate staat in Zandvoort tussen de ronkende motoren op de grid en interviewt de coureurs. Rond 15:00 uur wordt de race live uitgezonden. Hans van Loozenoord en Jeroen Bleekemolen verzorgen het commentaar. De race is vanaf 15:00 uur ook live op NPO Radio 1 te volgen in Langs de Lijn.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS