Formule 1

F1 TV komend seizoen vele malen duurder dan voorheen! Dit gaat er veranderen

Uitgegeven door Frank Korsel • 20 februari 2024 13:31

De Formule 1 is in Nederland op meerdere manier te volgen. Zo kunnen de fans van de autosport Max Verstappen en zijn kornuiten volgen op Viaplay en F1 TV. De afgelopen jaren was F1 TV de goedkoopste optie, maar daar gaat verandering in komen. Het is namelijk niet meer mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten voor de dienst van de Formule 1.

F1 TV

Sinds 2019 is F1 TV te vinden in Nederland. Sinds Viaplay de uitzendrechten overnam van Ziggo, won F1 TV in populariteit. De kijkers kunnen iedere sessie van de Formule 1, F2, F3 en Porsche Supercup live bekijken. Een abonnement was daarbij vele malen goedkopen dan Viaplay, maar daar komt verandering in.

Tot voorheen kostte F1 TV op jaarbasis 64,99 euro. De kosten gaan vanaf dit jaar per maand, in plaats van per jaar. De kosten worden 11,90 euro per maand. Hierdoor stijgt de prijs op jaarbasis naar maar liefst 142,80 euro.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS