Formule 1

F1® TV Pro is nu beschikbaar voor Viaplay-abonnees! En 20 procent korting op Formule 1 jaarabonnement

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 februari 2024 20:47

Maak je klaar voor een geweldige F1®-beleving: F1® TV Pro is nu beschikbaar voor Viaplay-abonnees! In samenwerking met F1® stelt Viaplay F1® TV Pro beschikbaar voor het 2024 FIA Formula One World Championship™. Ontdek het nu zelf, zonder extra kosten.

F1® TV Pro is nu beschikbaar voor Viaplay-abonnees

Ook dit jaar brengt Viaplay natuurlijk alle F1®-sessies live met Nederlands commentaar en uitgebreide voor- en nabeschouwingen met de beste experts rondom de kwalificaties en races. Je zit dus op pole position voor alle actie, de mooiste achtergrondverhalen, talkshows en het laatste nieuws. Kortom: de ultieme F1®-ervaring beleef je met Viaplay.

Voor de Formule 1-fan die nóg meer F1®-actie wil, geven we je voor het 2024 FIA Formula One World Championship™ ook toegang tot F1® TV Pro, zonder extra kosten. Met F1® TV Pro heb je toegang tot alle 20 onboard camera’s, teamradio’s, live timing en nog veel meer.

Zo activeer je jouw F1® TV Pro-account met Viaplay:
• Ga naar https://f1.com/viaplay
• Maak een F1-account aan of log in op je bestaande F1®-account
• Volg daarna de aanwijzingen en koppel je Viaplay-account aan je F1®-account door in te loggen op Viaplay.

Ben je jouw Viaplay-wachtwoord vergeten? Klik dan hier om het te resetten. Na het aanmaken van een nieuw wachtwoord ga je terug naar f1.com/viaplay om het koppelen van de accounts te voltooien.

Mis geen moment van de actie – verzeker je nu van een plek op de grid met Viaplay!

Uiteraard blijft F1® TV Pro, gewoon beschikbaar bij alle Viaplay abonnementen gedurende het 2024 FIA Formula One World Championship™.

Maak nu nog gebruik van 20% korting!

Zoals onlangs aangekondigd kun je nu kiezen voor een Viaplay-jaarabonnement met maar liefst 20% korting ten opzichte van het losse maandabonnement. Dat scheelt je op jaarbasis bijna 40 Euro! Je betaalt dan in plaats van € 191,88 slechts € 153,48 op jaarbasis (€ 12,79 per maand).

De aanbieding verloopt net na het Grand Prix-weekend in Saudi-Arabië (11 maart 2024). Mis deze kans dus niet!

We willen je nu ook alvast op de hoogte brengen dat we per 22 mei de prijs van het maandelijks opzegbare abonnement gaan verhogen van € 15,99 naar € 17.99. Dus nog een extra reden om nu je voordeel te pakken met een jaarabonnement.

Meer details over de aanstaande prijsverhoging zal volgen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS