Formule 1

De Horner-situatie bij Red Bull heeft geen invloed op Verstappen: "Hij zal dit jaar zelfs beter zijn"

Uitgegeven door Deni Volkers • 23 februari 2024 07:30

De situatie van Christian Horner bij Red Bull heeft geen invloed op Verstappen zegt Johnny Herbert. Het is nooit een perfect scenario. De fundamentele hoeveelheid ontwikkelingswerk is al gedaan. Dus wat er tijdens de tests in Bahrein te zien zal zijn, is al afgerond voordat de situatie met Horner zich voordeed.

Max Verstappen en Christian Horner

Red Bull zal bijna het beste zijn dat het ooit zal zijn. Het enige wat Max Verstappen zal doen, is zich concentreren op zichzelf en op wat er in zijn cockpit gebeurt. Hij zal beter presteren omdat hij volwassen wordt. Hij zal beter zijn dan vorig jaar", aldus Johnny Herbert op GrosVenor Sport. "We hebben nog steeds niet het beste van Max gezien. Dit is weer een stap op de ongelooflijke reis van iemand die op dit moment geweldig is, maar alleen maar beter zal worden. Grootheid komt echter tot een noodstop als de auto niet meer presteert."

"Ik verwacht dat Red Bull zal presteren, maar de druk zal van de andere teams komen en het gat zal kleiner worden. Ik denk dat Ferrari ze dit seizoen het meest onder druk zal zetten. In de tweede helft van vorig jaar kwam alles veel beter op gang en leek de sfeer in het team erg goed. De strategie was veel beter."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS