Formule 1

De F1 Grand Prix van China gemist? Kijk gratis de herhaling van de Formule 1 terug op VIAPLAY TV

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 april 2024 10:00

In de eerste week van april werd bekend dat de Viaplay Group en Talpa Network een samenwerking aangingen. Vanaf 5 april ging Talpa Network’s zender SBS9 verder als Viaplay TV, waar sinds dat moment een selectie uit Viaplay’s sport-portfolio te zien is. Heb je vandaag de F1 gemist om welke redenen dan ook of wil je deze nog eens terugzien. Niet getreurd. Op Viaplay TV is de Formule 1 GP van China met Max Verstappen gratis terug te zien. Op zondag 21 april volgt een integrale herhaling van de Grand Prix om 13.00 uur. In de avond sluit Viaplay TV af met een samenvatting van de race. Die high-lights zijn om 22.40 uur!

Viaplay Group en Talpa Network, SBS9 gaat verder als Viaplay TV Viaplay F1


Naast Viaplay’s live sportuitzendingen en herhalingen, biedt Viaplay TV ook lokale en internationale films en series uit het uitgebreide entertainmentaanbod van Talpa Network. Het kanaal is in heel Nederland beschikbaar via alle grote tv-distributeurs.

Verder kan de kijker in april genieten van Premier League voetbal, hoogtepunten van zowel de Grand Prix China en de Premier League Darts. De komende tijd wordt gewerkt aan het verder vormgeven van het profiel van de nieuwe zender Viaplay TV. Alle Viaplay-sportcontent die op Viaplay TV wordt getoond, blijft volledig beschikbaar op Viaplay.

Ook werd (nog niet officieel) bekend dat Viaplay de komende vijf jaar de Formule 1-rechten heeft. Bekijk hierover meer in onderstaande video:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS