Formule 1

Daniel Ricciardo teleurgesteld: "Ik zat niet comfortabel in de auto"

Uitgegeven door Bart • 2 maart 2024 10:00

Daniel Ricciardo moest zich tevreden stellen met de 14e startpositie voor de Grand Prix van Bahrein. De Australi�r slaagde er niet in het optimale uit zijn VCARB01 te halen en baalde daar na afloop van de kwalificatie van. Toch denkt hij nog voor de punten te kunnen strijden.

Daniel Ricciardo


"Ik ben niet heel blij met mijn prestatie en eigenlijk een beetje teleurgesteld", aldus Ricciardo in een reactie op zijn kwalificatie. "Het weekend verliep stabiel en we gingen met gezond zelfvertrouwen de kwalificatie in. Uiteindelijk voelde ik me nooit helemaal comfortabel in de auto. Er was iets waardoor mijn rondje niet goed liep en daarom kwam ik niet met het gevoel over de finish dat ik goed gereden had."

"Als je kijkt naar onze snelheid, moet je naar Yuki kijken, dat is waar we verwacht hadden om te staan. Dit was voor mij de minst comfortabele sessie van het hele weekend. Voor de race benader je de baan toch anders dan tijdens de kwalificatie en ik heb dan ook meer vertrouwen in de race. We hebben zeker nog kans om voor de punten te strijden."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS