Autosport Internationiaal Singleseaters • World Series by Renault

Daar komen de Russen.....

Uitgegeven door Nick van den Berg • 1 februari 2017 13:58

De Spaanse renstal in de World Series 3.5 V8 van Adrian Valles (AVF) kondigde een tijdje geleden al aan dat zij in 2017 verder gaan met de jonge Rus Matevos Isaakyan. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat zij ook een andere jonge Rus hebben gecontracteerd voor komend seizoen, Egor Orudzhev. Voor de 21-jarige Rus zal het zijn derde seizoen worden in de series. Orudzhev, die onder het bewind staat van SMP, komt over van het Britse Arden International. Vorig jaar eindigde de Rus met maar liefst vijf zeges als derde in het kampioenschap.

AVF Egor Orudzhev


“Ik kijk er erg naar uit om samen de gaan werken met het team van AV Formula. Zij reden afgelopen een constant en goed seizoen. Ik hoop de stijgende lijn met het team voort te zetten in 2017 en voor de titel te kunnen vechten. Ik wil SMP bedanken voor deze kans om komend jaar weer in deze prachtige serie uit te mogen komen. Ik kijk er naar uit om weer het circuit op te gaan", meldt Orudzhev.

Teambaas Adrian Valles verteld: “Wij zijn erg verheugd om twee rijders van SMP vast te kunnen leggen. Isaakyan en Orudzhev zijn beide erg jong en talentvol. Met de ervaring en prestaties van Egor en het talent van Matevos zal onze line-up komend jaar één van de beste zijn! Orudzhev is snel en talentvol en met zijn overwinningen en talent heeft hij zich vorig jaar bewezen als één van de meest toonaangevende coureurs van de series.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS