Dakar

Crew Dakarspeed prepareert rallytruck Maurik van den Heuvel voor tweede week Dakar 2022

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 januari 2022 01:47 • Print artikel

Zaterdag was er na een week buffelen voor de deelnemers eindelijk de rustdag, maar niet voor de monteurs van Dakarspeed. Voor hun was dit een dag om heel de rallytruck na te kijken en te prepareren voor de tweede week van deze Dakar Rally. De focus lag uiteraard op het repareren van de gebroken cabinesteun tijdens de zesde etappe voor de rustdag.

Dakarspeed #2022Dakar

Maurik van den Heuvel en Wilko van Oort hebben het er wel lekker van genomen deze rustdag. Uitgebreid lunchen met de locals maar ook zeker de monteurs ondersteunen zodat iedereen maandag uitgerust aan de laatste week kan beginnen.

Maandagvroeg vertrekt team Dakarspeed om 09.38 uur lokale tijd vanuit het bivak om zo vanaf 12.30 uur lokale tijd de zevende etappe van de Rallye Dakar 2022 te starten vanaf de 14e plek. De etappe van 402 km vertrekt van Riyadh en eindigt in Al Dawadimi en belooft weer behoorlijk pittig te worden, veel intense duinen met veel duinsurfen en daarna volgen snellere paden met een doolhof aan verschillende tracks die zorgen voor een hoop extra navigeerwerk. Bekijk hieronder de video voor de etappes:


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS