Formule 1

Christian Horner snapt niet dat Ferrari wacht met contractverlenging Charles Leclerc: ďZou absurd zijnĒ

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 december 2023 20:03

Het heeft er alle schijn van dat Ferrari-coureur Charles Leclerc binnenkort een nieuw contract tekent bij het Italiaanse team. Het huidige contract loopt tot eind 2024 en loopt dus tegen het einde. Alhoewel en wordt verwacht dat er een nieuw contract op het punt staat om getekend te worden, zijn er geen officiŽle berichten uit Maranello. Dit tot verbazing van Red Bull-teambaas Christian Horner.

Christian Horner Charles Leclerc

Het doorgaans goed ingevoerde La Gazzetta dello Sport meldde onlangs dat Ferrari hard bezig is om zowel Leclerc als teamgenoot Carlos Sainz binnen de Ferrari-familie te houden. Volgens de berichten vanuit ItaliŽ gaat het bij Leclerc om een contract tot 2029.

Alhoewel de output er nog niet altijd is, blijft Leclerc samen met Max Verstappen ťťn van de grootste talenten die de sport op dit moment rijk is. Red Bull-teambaas Christian Horner snapt dan ook niet dat Ferrari de Monegask nog geen nieuw contract hebben laten tekenen. De Brit vertelt tegen Sky Sports: "Dat is compleet normaal, hij is echt een geweldige coureur. Ik weet zeker dat ze hem aan boord willen houden en het zou absurd zijn als ze dat niet gaan doen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS