Formule 1

Christian Horner noemt Eddie Jordan een 'stille moordenaar' na vertrek Adrian Newey

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 mei 2024 18:20

Eddie Jordan heeft onthuld dat Red Bull-teambaas Christian Horner hem een 'stille moordenaar' noemde tijdens de exit-onderhandelingen voor Adrian Newey.

Christian Horner Red Bull Racing F1


De voormalige teambaas werd genoemd als Neweys 'goede vriend en manager' in de aankondiging van zijn vertrek bij het team begin 2025. Jordan had de designchef van Red Bull geholpen om onder zijn contract uit te komen, dat tot eind volgend jaar zou lopen.

Tijdens de laatste aflevering van de Formula For Success podcast werd Jordan aan de tand gevoeld over zijn rol als Neweys manager nu zijn vertrek is bekendgemaakt.

Dit kwam ook als nieuws voor de top van de Red Bull-hiërarchie op dat moment, en met Horner die Jordan goed kent van hun tijd samen in de paddock. Jordan grapte dat Horners mond openviel toen hij het nieuws hoorde.

“Weet je hoe Christian me noemde? Weet je hoe hij me noemde toen hij dit vond? Zijn kaak zat ergens aan het einde van zijn broek. Hij zei tegen me: 'Ah, EJ, je bent een fucking stille moordenaar'," zei Jordan. “Ik weet niet wat een stille moordenaar is. Misschien kun jij ons vertellen, David Coulthard, wat dat is?"

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS