Formule 1

Charles Leclerc is nu al bezig met een offensief richting Lewis Hamilton

Uitgegeven door Frank Korsel • 11 februari 2024 21:02

Charles Leclerc is nu al bezig met een offensief. Volgend jaar krijgt hij Lewis Hamilton als teamgenoot, maar de jonge Monegask bijt nu al van zich af. Hij is niet van plan om tweede viool te spelen voor de zevenvoudig wereldkampioen.

null

Leclerc rijdt in 2025 zijn zevende seizoen voor de Scuderia en kent het team als zijn broekzak. Hamilton komt volgend jaar binnen als ‘nieuweling’, maar zal het team zo snel als mogelijk naar zijn hand proberen te zetten.

Leclerc laat er geen gras over groeien en laat Hamilton nu al weten dat het menens is: "Het kampioenschap winnen, dit is het enige doel dat ik heb. Ik ben alleen tevreden als ik als eerste eindig; de tweede plaats is niet mijn doel. Je moet jezelf ook realistische doelen geven, net zoals we altijd optimistisch zijn en proberen het best mogelijke werk te doen", stelt de vijfvoudig Grand Prix-winnaar bij de Daily Mail.

"We willen allemaal winnen, maar als we kijken waar we van vorig jaar beginnen, had Red Bull een groot voordeel. We moeten nu de kloof zoveel mogelijk dichten. Dus we zullen absoluut alles doen om te proberen en, en de stap dat te doen, dat is ons doel."
Charles Leclerc waarschuwt Lewis Hamilton: “Het kampioenschap winnen, dat is het doel”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS