Formule 1

Charles Leclerc durft nog niet te dromen van wereldtitel: “Red Bull de overhand aan performance”

Uitgegeven door Frank Korsel • 7 juni 2024 20:03

Het heeft er alle schijn van dat de Formule 1-fan zich opnieuw op kan maken voor een spannend weekend. Niet alleen maakt regenval het racen spectaculairder en onvoorspelbaarder, maar lijken Ferrari, McLaren en Red Bull opnieuw erg aan elkaar gewaagd. Charles Leclerc kan dit weekend weer een belangrijke slag slaan in het kampioenschap. Leclerc durft nog niet te dromen van het winnen van de wereldtitel.

Charles Leclerc Red Bull

Waar het er in het begin van dit seizoen op leek dat Red Bull en Max Verstappen met twee vingers in de neus het kampioenschap op hun naam zouden schrijven, lijken de kaarten er nu wel degelijk anders voor te liggen. Verstappen won slechts één van de laatste drie races. In Miami ging Lando Norris ervandoor met de winst, terwijl Leclerc zijn thuisrace in Monaco op zijn naam schreef.

In Canada maakt Leclerc opnieuw kans op de overwinning, maar in gesprek met de Britse BBC durft hij nog niet te dromen van een wereldkampioenschap: "Ik denk nog niet aan het kampioenschap. Maar het doel is zeker om in staat te zijn om races te winnen. Ik denk nog steeds dat Red Bull de overhand heeft op het gebied van performance."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS