Formule 1

Carlos Sainz vertrouwt op herboren Ferrari in 2024: “auto nodig die alles kan op alle terreinen”

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 december 2023 16:27

Red Bull Racing en Max Verstappen waren dit seizoen oppermachtig en waren onverslaanbaar, op één race na dan. In Singapore kwam Carlos Sainz in zijn Ferrari als snelste bovendrijven, maar de Spanjaard hoopt dit volgend jaar beter te doen. Hij heeft alle vertrouwen in Ferrari en denkt dat het Italiaanse team in 2024 goed voor de dag zal komen.

Carlos Sainz Max Verstappen

Sainz won in de straten van Singapore en genoot daar van de fouten van Red Bull Racing, die drie dagen in Singapore niet goed voor de dag kwamen. Ferrari eindigde dit seizoen op de derde positie in het kampioenschap, maar dat kan beter volgens Sainz: "Ik heb veel vertrouwen in dit team", begint hij bij DAZN over zijn team.

"Ik heb vertrouwen in de mogelijkheden die we in de fabriek hebben om de boel om te keren. Er waren circuits waar we de pole position pakten met drie tienden voorsprong op Red Bull. In de kwalificatie was onze auto gewoon heel erg goed. We hebben nu een auto nodig die alles kan op alle terreinen."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS